Skip links

Open Weekend 2023

Το φετινό Open Weekend Festival διοργανώνεται
το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου 2023

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο προσκαλούν συγγενείς και φίλους σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από μουσικά και χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, αθλητικούς αγώνες – 1st Sport Games, κατασκευές, δημιουργικά εργαστήρια, επιδείξεις ελληνικής ρητορικής, forenscicsMUN και εκφραστικής ανάγνωσης καθώς και προσομοιώσεις εικονικών δικών Λυκείου.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, οι μαθητές μας θα επιδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο των Ομίλων όπου συμμετέχουν καθώς και των Projects που υλοποίησαν ανά τμήμα, έχοντας στο πλευρό τους  τους δασκάλους και τους καθηγητές τους!

Επιπλέον, το Σάββατο 6 Μαΐου θα παρουσιαστεί  από μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου το Πρόγραμμα LIFEFORCE στο οποίο προ – εκπαιδεύτηκαν στις δεξιότητες Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης – ΚΑΡΠΑ και Πρώτων Βοηθειών έχοντας δίπλα τους από την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους σε μια γιορτή γνώσης, δημιουργικότητας και δράσης από τους μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης!

Return to top of page