Skip links

6η θέση για τη μαθήτρια Ασημίνα Νταή από τη Γ΄ Λυκείου στην 3η Φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2022

Η μαθήτρια από τη Γ΄ Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Ασημίνα Νταή διακρίθηκε στην εξαιρετική 6η θέση στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην  3η Φάση «Αριστοτέλης», του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών 2022 που διεξάγεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην 3η Φάση του Διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2022 συμμετείχαν οι 25 μαθητές που σε πανελλαδικό επίπεδο ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και κατάφεραν να διακριθούν. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος 20 αγόρια και 5 κορίτσια. Η μαθήτρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αναδείχθηκε 1η σε σχέση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες μαθήτριες.

Σημειώνεται ότι η Ασημίνα με την 6η θέση στην οποία κατατάχθηκε, θα αποτελεί την πρώτη επιλαχούσα, σε περίπτωση που κάποιος μαθητής από την πρώτη πεντάδα λόγω κωλύματος, δεν δύναται να λάβει μέρος στην 5η Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών που πρόκειται να διεξαχθεί στη Σανγκάη.

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας για τη συμμετοχή της και τη σπουδαία επιτυχία της καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών του Σχολείου μας κυρία Πηγή Λιαγκρή που συνέβαλε στην άρτια προετοιμασία της.


Return to top of page