Skip links

Εκπαιδευτικό ταξίδι στο Πανεπιστήμιο Brunel στην Αγγλία

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 16 Ιουλίου 2024 με προορισμό το Brunel Πανεπιστήμιο στην Αγγλία, μαθητές και μαθήτριες από τη ΣΤ’ Δημοτικού και το Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία συνδυάζοντας μαθήματα, εκδρομές, δραστηριότητες  και διασκέδαση!
Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Campus του Brunel University, να παρακολουθήσουν μαθήματα στα Αγγλικά, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με μαθητές απ’ όλο τον κόσμο και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες.
Επίσης, οι εκδρομές συγκαταλέγονται στα highlights του ταξιδιού! Περιήγηση  στην πανέμορφη και ιστορική πόλη της Οξφόρδης, παραθαλάσσια βόλτα και ξενάγηση στο Brighton όπου οι μαθητές επισκέφτηκαν το Brighton Palace Pier και το Royal Pavilion, βόλτα στο Uxbridge που βρίσκεται κοντά στο Brunel Univeristy  και φυσικά  “London calling” με  μεγάλoυς περιπάτους σε διάσημους δρόμους και πάρκα (Hyde Park, St James’ Park, Green Park), κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση και ξεναγήσεις στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, μνημεία και μουσεία της πρωτεύουσας. (Βritish Museum, National History Museum)
Tους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, κα Κατερίνα Κωνσταντακοπούλου,  κα Σοφία Ξεΐνη και κ. Χάρης Ντόμπρας. 
Εκ μέρους του Σχολείου και των εκπαιδευτικών-συνοδών εκφράζουμε τη χαρά μας για την άψογη συνεργασία και ανταπόκριση των παιδιών μας σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!


Return to top of page