Skip links

Βράβευση της Μαθητικής Ομάδας “ROBOT” του Λυκείου για την 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής

Η Μαθητική Ομάδα ‘’ROBOT’’ από το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης βραβεύτηκε για την 3η θέση που κατέκτησε ανάμεσα σε 367 μαθητές και μαθήτριες στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής. Οι μαθητές του Σχολείου μας Ευάγγελος Δασκαλόπουλος, Οδυσσέας Κεσεντές και Χρήστος Πουλίτσης μαζί με τον Μαθηματικό και Υπεύθυνο του Διαγωνισμού κύριο Κωνσταντίνο Σχίζα παρέλαβαν το Βραβείο της διάκρισής τους σε μια ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εκπαιδευτική Αναγέννηση αποτέλεσε το μοναδικό ιδιωτικό σχολείο της Αττικής που συμμετείχε στον Τελικό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ευάγγελος, ο Οδυσσέας και ο Χρήστος μαζί με τον κο Κ. Σχίζα μίλησαν στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ «Μέρα με Χρώμα».

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη σπουδαία διάκρισή τους καθώς και στους καθηγητές του Μαθηματικού Τμήματος και στον Υπεύθυνο του Διαγωνισμού για το Σχολείο μας κο Κ. Σχίζα που συντέλεσαν στην επιτυχημένη προετοιμασία τους.


Return to top of page