Skip links

Απονομή “Lifetime Achievement Award” στον κο Σταύρο Ορφανογιάννη από την Pearson

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, η Περιφερειακή Διευθύντρια της Pearson, κυρία Έφη Σταθοπούλου, επισκέφθηκε την Εκπαιδευτική Αναγέννηση για να απονείμει το Βραβείο ‘’Lifetime Achievement Award’’ στον κύριο Σταύρο Ορφανογιάννη.

Ο κος Σ. Ορφανογιάννης, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος και θεμελιωτής του Προγράμματος GCE της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά του στον χώρο της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των κριτών ο κος Σ. Ορφανογιάννης «είναι ένας εκπαιδευτικός με αντίκτυπο που εκτείνεται πέρα από τα όρια της σχολικής αίθουσας, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλο σημάδι στην εκπαιδευτική διαδρομή μαθητών και συναδέλφων. Κεντρική θέση στην εκπαιδευτική του φιλοσοφία κατέχει η καλλιέργεια ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, εξοπλισμένων με όσα χρειάζονται για να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα της σύγχρονης κοινωνίας ενώ δίνει εξίσου μεγάλη σημασία στην καλλιέργεια προσωπικών χαρακτηριστικών που είναι απαραίτητα για την ουσιαστική ενασχόληση με τον κόσμο – χαρακτηριστικά όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός, η δικαιοσύνη, το πάθος, η δημιουργικότητα και η ευαισθητοποίηση απέναντι στα μεγάλα σύγχρονα ζητήματα.»

Θερμά συγχαρητήρια στον κο Σ. Ορφανογιάννη για τη βράβευσή του.


Return to top of page