Οι μαθητές και οι μαθήτριες από τη γ΄ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Βιολογίας κύριο Ιορδάνη Ξαγοράρη, κύριο Δημήτρη Παπαναστάση και κυρία Αλεξία Μοναστηριώτη ανίχνευσαν πρωτεΐνες στα τρόφιμα στο πλαίσιο Εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε.
Τα παιδιά μέσω της παρατήρησης ανίχνευσαν την παρουσία της πρωτεΐνης αλβουμίνης στο ασπράδι του αυγού.
Ακολούθησε συζήτηση για τα οφέλη των πρωτεϊνών στον οργανισμό μας και για το ποιες τροφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.