Skip links

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Το Σχολείο μας πάντα ευαισθητοποιημένο και δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και στη Συρία.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 οι Μαθητικές Κοινότητες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, οι γονείς και οι κηδεμόνες, το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό θα δημιουργήσουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης με στόχο να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό η λίστα των ειδών είναι η παρακάτω:

– Τρόφιμα μακράς διάρκειας: γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά

– Υπνόσακους, Κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα)

Είδη ατομικής υγιεινής

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, μπορούν να αποστείλουν τα παραπάνω είδη στο Σχολείο μέσω των μαθητών και των μαθητριών, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιηθεί έξω από την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σχολείου.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί με τη συνδρομή όλων μας, θα αποσταλεί την ίδια μέρα στην Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Άστρους 111-113, Κολωνός) με σχολικό λεωφορείο (το οποίο θα αναχωρήσει περίπου στις 11:00 π.μ.).

Είμαστε βέβαιοι ότι η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα είναι αλληλέγγυα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τους καταστροφικούς σεισμούς.

Return to top of page