Skip links

Διάκριση μαθητριών από την α΄ Γυμνασίου στον Τελικό του Διαγωνισμού της Amazon, AWS GetIT Greece 2024

Στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού της Amazon, AWS GetIT Greece προκρίθηκε Ομάδα με μαθήτριες από την α΄ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Πιο συγκεκριμένα το Σχολείο μας θα εκπροσωπήσουν οι μαθήτριες Τζωρτζίνα Ηλιοπούλου, Τατιανή Θεοδόση, Μαριμπέλλ Καλαντζή, Δέσποινα Σουρή. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδειο την Κυριακή 19 Μαϊου 2024.

Η πρόκριση της Μαθητικής Ομάδας του Σχολείου μας πραγματοποιήθηκε μέσω της συμμετοχής σε μαθήματα Πληροφορικής και Τεχνολογίας και λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα και στον Διαγωνισμό AWS GetIT. Πρόκειται για έναν Διαγωνισμό που υπάγεται σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται από την Amazon Web Services, πραγματοποιείται στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την έμπνευση και την ενθάρρυνση μαθητών ώστε να ανακαλύψουν και να προτείνουν τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο και να σχεδιάσουν μια εφαρμογή που θα έχει θετικό αντίκτυπο για τον συνάνθρωπο.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή και την πρόκρισή τους καθώς και στον IT Director και καθηγητή Πληροφορικής κύριο Δημήτρη Μωραϊτη και στον καθηγητή Τεχνολογίας κύριο Γιάννη Τούντα που συντέλεσαν στην επιτυχία τους.

Ευχόμαστε επιτυχία στον Τελικό!


Return to top of page