Skip links

Γνωρίζοντας 8 Βρετανικά Πανεπιστήμια μέσα σε μια εβδομάδα!

Μαθητές του Προγράμματος GCE, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους κα Άρια Χριστοπούλου, κ. Όμηρο Κορακιανίτη και ο κ. Νικόλαο Αποστολόπουλο, πραγματοποίησαν ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό ταξίδι γνωριμίας με σημαντικά Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης αυτής, η οποία διήρκησε μια εβδομάδα, από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2019, οι μαθητές επισκέφθηκαν τα εξής οκτώ Πανεπιστήμια:

Bath, Oxford, Warwick, Glasgow, Cambridge, Manchester, Imperial College, London School of Economics.

Οι μαθητές παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς και Admissions Tutors, περιηγήθηκαν στους χώρους των Πανεπιστημίων και έμαθαν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την ακαδημαϊκή και τη φοιτητική  ζωή.

Τέλος, οι μαθητές μας είχαν  την ευκαιρία να συναντήσουν αποφοίτους του Σχολείου μας, και φοιτητές πλέον στα ανωτέρω Βρετανικά Πανεπιστήμια, και να συζητήσουν μαζί τους την εμπειρία τους και τις εντυπώσεις τους από τη φοιτητική ζωή, τα προγράμματα σπουδών και τις εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες. Ήταν πράγματι πολύ συγκινητικό το να ξαναβρίσκονται οι απόφοιτοί μας με τους αγαπημένους τους καθηγητές και να ξαναθυμούνται τα σχολικά τους χρόνια!


Return to top of page