Skip links

Με επιτυχία το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

Τη φετινή χρονιά, όλοι μαζί ξανά, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αποδείξαμε έμπρακτα την αγάπη, την ελπίδα, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα, κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου Bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 17 και στις 18 Δεκεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή να είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Οι μαθητές από το σύνολο των βαθμίδων, οι εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Αποφοίτων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το διοικητικό προσωπικό συστρατεύτηκαν και με διάθεση προσφοράς, ευαισθησίας, δημιουργικότητας και χαράς συνεργάστηκαν με στόχο την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και την υλοποίηση του στόχου που είχε τεθεί για τη φετινή χρονιά!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν διάχυτο και οι δημιουργίες των Μαθητικών Κοινοτήτων αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του Bazaar.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πρωτότυπα γούρια για Καλή Χρονιά, χρωματιστά αρωματικά κεριά, εικαστικές δημιουργίες, ξύλινα σπιτάκια, εντυπωσιακά στολίδια, χειροποίητες ευχετήριες κάρτες, βιβλιοπωλείο με πλήθος νέων και μεταχειρισμένων βιβλίων, είδη δώρων με ποικίλα προϊόντα, σιντριβάνι σοκολάτας, αλμυρές κρέπες, λαχταριστές waffles, pop corn, καφές και ζεστή σοκολάτα, γευστικοί χυμοί, hot dogs γερμανικής προέλευσης, ζεστό κόκκινο κρασί Glühwein, ειδικό εορταστικό μενού από τη Χριστουγεννιάτικη Ταβέρνα, πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, θεατρικές παραστάσεις από την Α΄ και τη ΣΤ΄ Δημοτικού, χορευτικές επιδείξεις, live μουσική από τον Όμιλο Μουσικού Συγκροτήματος, Santa Claus Photo Corner, face painting και αθλητική απασχόληση για μικρούς και για μεγάλους, συνέθεσαν ένα απόλυτα εορταστικό σκηνικό, στο οποίο ανταποκρίθηκαν όλοι θετικά ώστε ο στόχος να γίνει πραγματικότητα!

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικού Bazaar ανέρχονται στο ποσό των 30.608 € και θα διατεθούν για την αγορά μιας Συσκευής Απολύμανσης για το Αναισθησιολογικό Τμήμα και ενός Υπερήχου για τα Χειρουργεία και το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος και Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας κυρία Άννα Μαλισιώβα, η Νοσηλεύτρια και Προϊσταμένη του Αναισθησιολογικού Τμήματος κυρία Χρύσα Δροσάτου και ο κύριος Γιάννης Σκόνδρας Επιμελητής Β΄ , Β΄ Χειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου . Οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου έδωσαν συγχαρητήρια στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη συγκινητική προσπάθεια και πρωτοβουλία και τόνισαν ότι το Σχολείο μας έχει υποστηρίξει ενεργά και έμπρακτα τις ανάγκες χιλιάδων παιδιών που νοσηλεύονται και των οικογενειών τους.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό η κυρία Έφη Σαμαρτζοπάνου, η οποία τόνισε την αξία της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και τη σταθερή υποστήριξη του Συλλόγου σε δράσεις και σε ενέργειες των Μαθητικών Κοινοτήτων που έχουν ως επίκεντρο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Μικροί και μεγάλοι απέδειξαν περίτρανα και τη φετινή χρονιά ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων «ζει» κάθε μέρα στην καρδιά μας και μέσα από τη συνεργασία, την προσφορά, τον εθελοντισμό και την αγάπη για τη ζωή, τα θαύματα μπορούν να γίνονται πραγματικότητα!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και στις εταιρείες που συμμετείχαν ως Χορηγοί στη Λαχειοφόρο Αγορά και πρόσφεραν προϊόντα, δώρα και υπηρεσίες για τις ανάγκες του Φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικού Bazaar.


Return to top of page